Oki toner dolumu ve orjinal toner satışı


Printek güvencesi ve hizmet kalitesiyle artık gerçek renkler yazıcınızda.

15 Yılı aşkın süredir bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız gerek toner dolum gerekse orjinal toner veya muadil toner satış hizmetlerinde sizlere en kaliteli hizmeti en uygun fiyat teklifi ile ulaştırmaktadır.

Garantili oki toner dolumu
Evet yanlış okumadınız, printek sizlere garantili oki toner dolum hizmetide sağlamaktadır. Şayet dolumu gerçekleştirilen ürünüden memnun kalmazsanız printek ücretsiz olarak yenileme işlemi yapmaktadır.

Avrupa ve anadolu yakasında hizmet
Firmamız sizlere istanbulun tüm bölge ve semtlerine hizmet ulaştırmaktadır. Gün içerisindeki yoğunluğa bağlı olarak gün içi acil toner dolumu veya acil printer teknik servis hizmetlerimizde bulunmaktadır.

Tüm Türkiye' ye online satış imkanı
Printek online e ticaret web sitemiz üzerinden tüm Türkiye ' ye istenilen marka ve modelde muadil toner ve orjinal toner satışımız bulunmaktadır. Online olarak e-ticaret sistemini kullanarak ürün satın almak için www.printek.com.tr web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Online çağrı merkezimizi arayabilirsiniz
Her türlü ürün temini ve fiyat teklifi için firmamızın çağrı merkezi numaralarını arayaiblirsiniz. Bizleri anadolu yakasında 0216 660 08 55 avrupa yakasında ise 0212 236 24 96 nolu printek çağrı numaralarından arayıp ürün ve hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz.